4,000 تومان
  • فروشنده : بانک تحقیق

  • کد فایل : 29543
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 1744

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود تحقیق درمورد دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي

دانلود تحقیق درمورد دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي

0 1.7k
دانلود تحقیق درمورد دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي

با دانلود تحقیق در مورد دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:11 صفحه

قسمتی از فایل:

 هدف: بررسي وجود يا عدم وجود آلودگي در محصولات و مواد اوليه حين توليد و شناسايي مكان يا عامل آلودگي اين دستورالعمل براي مواد اوليه ورودي محصول حين فرآيند و محصول نهايي كاربرد دارد.

1.    ارلن 100.250.500 سي‌سي؛

2.    پيپت مدرج 2.5.10 سي‌سي؛

3.    پتري‌پيش؛

4.    درب‌ بازكن بطري؛

5.    ظروف درب‌دار شيشه‌اي نمونه‌برداري آب؛

6.    فويل آلومنيومي؛

7.    چراغ گاز؛

8.     جعب فلزي استريل پيپت و پتري‌ديش؛

9.    ظرف سبدي محل نمونه؛

10.                مشعل متحرك جهت نمونه‌برداري از محل؛

11.                جالوله‌اي؛

12.                آون تا250 درجه سانتيگراد؛

13.                پخچال؛

14.                انكوباتور به تعداد لازم؛

15.                اتوكلاو؛

16.                ترازو؛

17.                بن‌ماري جوش؛

18.                لوله دورهام؛

19.                لوله آزمايش؛

20.                دستكش يكبار مصرف؛

21.                كلن كانت.

 

دستورالعمل تعيين درصد نوشابه

تجهيزات و معرف‌هاي لازم:

1.    چگالي‌سنج؛

2.    مزور 250 سي‌سي؛

3.    پارچ استيل.

مراحل اجرا:

1.    ابتدا گاز نمونه نوشابه را طبق دستورالعمل گفته شده خارج مي‌كنيم.

2.    نوشابه بدون گاز را داخل مزور كه قبلاً تميز شده و با كمي نوشابه شستشو داده‌ايم، مي‌ريزيم.

3.    چگالي‌سنج را با كمي از نوشابه بدون گاز شستشو مي‌دهيم.

4.    چگالي‌سنج را به آرامي داخل مزور غوطه‌ور مي‌كنيم.

5.    مقدار چگالي‌ نوشابه را از روي چگالي‌سنج مي‌خوانيم.


4,000 تومان