4,000 تومان
  • فروشنده : بانک تحقیق

  • کد فایل : 29643
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 1688

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود تحقیق درمورد فهرست نويسي صفحات وب و اینترنت

دانلود تحقیق درمورد فهرست نويسي صفحات وب و اینترنت

0 1.7k
دانلود تحقیق درمورد فهرست نويسي صفحات وب و اینترنت

با دانلود تحقیق در مورد فهرست نويسي صفحات وب و اینترنت در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق فهرست نويسي صفحات وب و اینترنت را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق فهرست نويسي صفحات وب و اینترنت ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد فهرست نويسي صفحات وب و اینترنت

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:25 صفحه

قسمتی از فایل:

 چکیده

 درعصر حاضر که دوره پیشرفت سرسام آور فناوری بالاخص فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی است، کمتر حرفه ای را می بینیم که فناوری رنگ تازه ای به آن نداده و یا در آن تغییر و تحول ایجاد نکرده باشد. علوم کتابداری و اطلاع رسانی نیز همپای دیگر علوم نه تنها از این پیشرفت ها مصون نمانده است، بلکه خود نیز به عنوان یکی از تجلی گاههای عمده فناوری های جدید اطلاعاتی و ارتباطی از جمله اینترنت می باشد.
در اولین سالهای ظهور اینترنت در کتابخانه ها به هیچ وجه گمان این همه تاثیرات عمیق این فناوری جدید بر کارکردهای کتابخانه نمی رفت. امروزه کتابداران با چالش های جدیدی در حرفه خود روبرو هستند، از جمله حوزه فهرستنویسی و سازماندهی از اینترنت بسیار تاثیر پذیرفته است و از آنجایی که خود اینترنت نیز به عنوان یک محمل اطلاعاتی جدید و از طرفی دیگر حجم روزافزون منابع اطلاعاتی موجود در اینترنت در حال افزایش است، باعث شده که کتابداران را در پی یافتن راههای بهتر و مطمئن تر جهت کسب اطلاعات دقیق تر، مفید تر و سریع تر از این محیط جدید، به تلاش و تکاپو وادارد.
آنچه در دهه های گذشته ذهن کتابداران را به خود مشغول داشته است، بحث آینده سازماندهی و تغییر قالب منابع اطلاعاتی و چگونگی سازماندهی، دسترسی و اشاعه این نوع منابع بوده است. کتابداران با توجه به ضعف اینترنت در سازماندهی منابع اطلاعاتی در تلاش هستند که روش های مناسبی را ذخیره سازی و بازیابی بهتر و مناسب تر اطلاعات به کار گیرند.
 کلیدواژه ها: فهرستنویسی وب. فهرستنویسی اینترنت

 يكي از اهداف جامعه پيشرفته در علوم و فنون، ايجاد توازن مطلوب بين دانش توليد شده و اطلاعات توليد شده است. امروزه رسيدن به اين هدف نگراني زيادي را بوجود آورده است. ليكليدر(1996) در اين باره سه راه حل پيشنهاد كرده است:
1- كاهش شديد ميزان انتشارات.
2- بهينه سازي طرق بازيابي و انتخاب مدرك متناسب با نيازها.
3- ارتقاي راههاي آماده سازي محتواي اطلاعاتي مدرك.


4,000 تومان