دانلود تحقیق درمورد درجه بندي تخم مرغ ها

دسته بندي : عمومی » گوناگون

با دانلود تحقیق در مورد درجه بندي تخم مرغ ها در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق درجه بندي تخم مرغ ها را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق درجه بندي تخم مرغ ها ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد درجه بندي تخم مرغ ها

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:14 صفحه

قسمتی از فایل:

درجه بندي تخم مرغها بر حسب كيفيت و ظاهر پوسته، سفيده و زرده تعيين ميگردد:

1-درجه AA:

*  پوسته: تميز-فاقد ترك خوردگي-زبر- سفت - بدون بدشكلي و با فرم طبيعي (بيضي شكل و با يك انتهاي پهن تر)

* اتاقك هوايي: با عمق كمتر از 3 ميلي متر.

* سفيده: با قوام و با اندكي ارتفاع-سفيده غليظ مشهود است-نسبت سفيده غليظ از سفيده رقيق بيشتر است.

* زرده: سفت و باقوام است-در مركز سفيده قرار دارد- با لبه هاي مشخص -غشاي ويتلين محكم و سفت است-زرده گرد است.

* شالاز: برجسته ونمايان است.

* نماي پس از شكسته شدن: تخم مرغ سطح كمي را اشغال ميكند.

* كهنگي: حداكثر 10 روز.

2-درجه A:

* پوسته: تميز- فاقد ترك خوردگي- سفت - زبر- بدون بدشكلي و با فرم طبيعي (بيضي شكل و با يك انتهاي پهنتر)

* اتاقك هوايي: با عمق كمتر از 6 ميلي متر.

* سفيده: با قوام و با اندكي ارتفاع-سفيده غليظ مشهود است-نسبت سفيده غليظ از سفيده رقيق بيشتر است.

* زرده: سفت و باقوام است-در مركز سفيده قرار دارد- با لبه هاي مشخص -غشاي ويتلين محكم وسفت است-زرده گرد است.

* شالاز: برجسته ونمايان است.

* كهنگي: حداكثر 15 روز.

* نماي پس از شكسته شدن: سطح بيشتري نسبت به تخم مرغ درجه AA اشغال ميكند.

3- درجه B:

* پوسته: اندكي لكدار و كثيف-داراي اندك بدشكلي و فرم غير طبيعي.

* اتاقك هوايي: با عمق 9 ميلي متر.كيسه هوايي ممكن است شناور گردد.

* سفيده: نسبت سفيده رقيق از سفيده غليظ بيشتر است- سفيده رقيق و آبكي است.

* زرده: در مركز سفيده واقع نيست-مسطح است-غشاي ويتلين شكننده است و زرده پس از شكستن تخم مرغ ممكن است پخش گردد.

* شالاز: نامشخص است.

* كهنگي: بيش از 15 روز.

* نماي پس از شكسته شدن: سطح وسيعي را اشغال ميكند.

4- درجه C:

پوسته كثيف و تركدار-سفيده بسيار آبكي و رقيق-در سفيده لخته خون ديده ميشود-اتاقك هوايي بيش از 9 ميلي متر عمق دارد-زرده كاملا مسطح و پخش شده.

 

نكته:تخم مرغهاي درجه C در بازار مواد غذايي عرضه نميگردد.

نكته:هر چه نسبت سفيده غليظ به سفيده رقيق بيشتر باشد تخم مرغ تازه تر و مرغوبتر است.

تغييراتي كه با گذشت زمان و افزايش كهنگي در تخم مرغ پديد مي آيد:

 1- اتاقك هوايي بزرگتر و حجيم تر ميشود. (به علت ورود هوا به آن)

2- تخم مرغ افت حجمي پيدا ميكند. (به علت خروج دي اكسيد كربن و آب)

3- زرده مسطح تر شده و قطرش افزايش مي يابد. زرده ممكن است بيضوي شكل تر گردد.
دسته بندی: عمومی » گوناگون

تعداد مشاهده: 7 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

حجم فایل:774 کیلوبایت

 قیمت: 7,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: