7,000 تومان
  • فروشنده : مدیر

  • کد فایل : 47938
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 1518
  • تعداد فروش: 6

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود تحقیق درمورد تاريخچه Cad/Cam

دانلود تحقیق درمورد تاريخچه Cad/Cam

0 1.5k
دانلود تحقیق درمورد تاريخچه Cad/Cam

با دانلود تحقیق در مورد تاريخچه Cad/Cam در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق تاريخچه Cad/Cam را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق تاريخچه Cad/Cam ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد تاريخچه Cad/Cam

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:28 صفحه

قسمتی از فایل:

Cad/Cam شامل دو بخش جداگانه با نام هاي ذيل مي باشد:

1ـ طراحي به كمك كامپيوتر

2ـ توليد به كمك كامپيوتر

اين دو بخش در طي 30 سال گذشته به طور مستقل رشد كرده اند و هم اكنون هر دوي آنها با هم تحت عنوان سيستم هاي Cad/Cam يكپارچه شده اند. معناي يكپارچگي اين است كه كليه عمليات طراحي و توليد مي تواند در يك سيستم واحد مورد نظارت و كنترل قرارگيرد.

طراحي به كمك كامپيوتر اساساً بر يك تكنيك متنوع و قدرتمند به نام گرافيك كامپيوتري استوار است. گرافيك كامپيوتري عبارت است از ايجاد و دستكاري اشكال بر روي يك دستگاه نمايش به كمك كامپيوتر. گرافيك كامپيوتري در سال 1950 در دانشگاه ام.آي.تي آمريكا پايه ريزي شد و اولين تصاوير ساده بر روي كامپيوتر «ويرل ويند1» نمايش داده شد.

با ظهور سخت افزار پيشرفته كه حافظه و سرعت آن بالا و ارزان نيز بود، نرم افزارهاي جديدتري نيز در زمينه گرافيك بوجود آمدند. نتيجه چنين تحولي، كاربرد روز افزون Cad در صنعت بود. در آغاز، سيستم هاي Cad به صورت ايستگاه هاي نقشه كشي خودكاري بودند كه در آن رسام هاي تحت كنترل كامپيوتر نقشه هاي مهندسي را توليد مي نمودند. امروزه سيستم هاي Cad مي توانند به مراتب بيشتر از نقشه كشي عادي كار انجام دهند. برخي از سيستم ها داراي قابليت هاي تحليلي نيز هستند. براي نمونه نرم افزارهايي از  Cad وجود دارند كه با روش المان محدود مي توانند قطعات را از نظر مسائل تنش، حرارت و مسائل مكانيكي مورد تجزيه و تحليل قرار دهند. همچنين نرم افزارهايي از Cad وجود دارند كه مي توانند حركت قطعات را نيز مورد مطالعه قرار دهند.

توليد به كمك كامپيوتر اساساً با ظهور كنترل عددي يا NC مطرح شد. در اواخر دهه40 فردي به نام جان پارسونز روشي خاص براي كنترل يك ماشين ابزار ابداع كرد. در روش او كارت هاي سوراخ شده به كار برده شده بود تا اطلاعات مختصاتي حركت ماشين با آن ارائه گردد. در اين حالت، امكان انجام ماشين كاري روي سطوح مورد نظر توسط ماشين ميسر         مي شد. با مشخص شدن مقادير عددي براي حركت محور ماشين ابزار، تحولي در حركت مكاني ماشين ابزار ايجاد شد. اولين نمونه ماشين NC در سال 1952 ساخته شد تا بتواند توانايي هاي آن را بيان كند. سپس، سازندگان ابزار و صنايع توليدي متحداً ماشين هاي NC جديدي متناسب با نيازهايشان ساختند.

در اواخر دهه 50 كامپيوترها در دسترس بودند و مسلم شده بود كه آنها مي توانند مقادير عددي مورد لزوم ماشين هاي كنترل عددي را توليد نمايند.

در اين مرحله، نيروي هوايي آمريكا با پرداخت مبالغ زيادي به دانشگاه ام.آي.تي خواستار طراحي يك برنامه نويسي قطعه شد كه بتواند براي تعريف حركات هندسي ابزار، در ماشينهاي كنترل عددي به كار گرفته شود. نتيجه اين كار پيدايش زبان APT شد كه امروز بعنوان زبان استاندارد ماشين NC شناخته شده است

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست

logo-samandehi


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر