9,000 تومان
  • فروشنده : مدیر

  • کد فایل : 48106
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 1464

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود تحقیق درمورد اقتصاد زعفران

دانلود تحقیق درمورد اقتصاد زعفران

0 1.5k
دانلود تحقیق درمورد اقتصاد زعفران

با دانلود تحقیق در مورد اقتصاد زعفران در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق اقتصاد زعفران را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق اقتصاد زعفران ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد اقتصاد زعفران

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:56 صفحه

قسمتی از فایل:

فهرست مطالب

پيش گفتار

مقدمه

تاريخچه

اهميت اقتصادي زعفران

قيمت زعفران

قيمت جهاني زعفران

بازاريابي زعفران

تشكل‌هاي بازاريابي نياز مبرم زعفران

ميزان توليد زعفران

ميزان صادرات زعفران در جهان

مشكلات صادرات زعفران

بورس بين‌المللي زعفران مشهد

ايران بزرگترين توليدكننده و اسپانيا بزرگترين صادركننده زعفران جهان

آسيب‌شناسي صنعت زعفران ايران، چالش‌ها و راهكارها

سهم ايران در بازارهاي جهاني زعفران 60 درصد است

 رقابت زعفران ايران با زعفران کشمير آغاز شد

 

 

 

 

 

پيش گفتار

بنام خداوند جان و خرد                         كزين برتر انديشه برنگذرد

حاشيه‌ي كوير هرچند بيشتر باد است و خاك، ماسه‌هاي روان و هواي خشك و تيره و تار! ولي كشاورزان آن منطقه با چهره‌هاي مهربان، آفتاب سوخته و پرچين و چروكشان، مردمي صبور و تلاشگرند.

آنجا تا چشم كار مي‌كند، تپه‌هاي ناپايدار از شن‌هاي روان ديده مي‌شود كه هرچند روز در نقطه‌اي خيمه مي‌زنند، گويي آن جا ما در طبيعت كم مهر است و به جاي شير، پستان، چنگ و دندان به فرزندان نشان مي‌دهد، اما همان كم‌مهري، آنان را چنان بردبار و مصمم نستوده مي‌پروراند كه با سخت‌كوشي از پستان خشكش، شير مي‌مكد! يعني يكي از زيباترين گل‌ها را كه علاوه بر رنگ و بوي دلربا و فريبنده، پردرآمدترين محصول است، پرورش مي‌دهند.

از طرفي، شعار:

ديگران كاشتند و ما خورديم          ما بكاريم و ديگران بخورند،       سعدي

شرعري نيكو و پسنديده است، اگر صميمانه به آن عمل شود، مي‌تواند كشاورزي هرجامعه‌اي را رونق بخشد و سرزمين‌هاي آن را آباد و سرسبز كند، در نتيجه مردمان آن سامان را از ديگران بي‌نياز سازد.

پس اين كوششي است مختصر، اما همه جوانب براي پاسخگويي به پرسش‌هاي ذهن جستجوگر پژوهندگان درباره‌ي اقتصاد زعفران[1].

 

 

مقدمه

زعفران يكي از گياهان استثنايي است كه در عين نياز به آب كم، از بازده اقتصادي بسيار بالايي برخوردار بوده و علاوه بر اشتغال‌زايي فراوان و جلوگيري از مهاجرت روستاييان مناطق كم آب، قدرت ارزآوري شايان توجه اين محصول، ساليانه ده‌ها ميليون دلار درآمد ارزي را به دنبال دارد. ايران اولين و بزرگترين توليدكننده و صادركننده زعفران است كه در دهه‌هاي اخير به علت كوتاهي در امر صادرات و بهبود كيفيت و بازاريابي رقباي ايران در بازار جهاني، عملكرد بهتري داشته‌اند. صادرات زعفران با توجه به مزيت نسبي ايران در توليد اين محصول و ارزآوري آن از اهميت زيادي برخوردار است[2].

پاره‌اي از مناطق كشور ايران با تنوع وسيع آب وهوايي، در زمينه توليد برخي از محصولات كشاورزي از مزيت نسبي قابل توجهي برخوردارند. شرايط ويژه‌اي كه از لحاظ جغرافيايي در مركز و جنوب خراسان وجود دارد، از قبيل كويري بودن، كيفيت نامناسب آب و فقر زمين از نظر عناصر غذايي مورد نياز گياه و روش‌هاي سنتي توليد محصولات كشاورزي از عواملي است كه رشد كشاورزي را در اين مناطق محدود كرده است. در بين گياهان زراعي، زعفران گياهي است كه توانسته است با خصوصيات ويژه‌ي خود مسئله كم‌آبي مناطق مذكور را تحمل نمايد و با داشتن بازده اقتصادي بالا، موجبات دلگرمي و ماندگاري بهره‌برداران را فراهم كند، لذا با توجه به صادراتي بودن زعفران و رقابت‌هاي موجود در سطح جهاني در زمينه رشد بازار، زعفران نياز به تحقيقات اقتصاد كشاورزي در مورد بازاريابي و صادرات زعفران روزبه روز محسوس‌تر مي‌شود[3].



[1] . زعفران طلايي قرمز، محمود عنبراني، انتشارات آستان قدرس رضوي، 1377، ص5

[2] . ماهنامه تخصصي بازاريابي، دي و بهمن 1382، شماره 31، ص5

[3] . زعفران فن‌آوري توليد و فرآوري/تهيه و تدوين محمد كافي و ... ديگران، مشهد، زبان و ادب، 1381

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست

logo-samandehi


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر